Niittylahden rannan päiväkoti suunnitteilla

opistorakennusJoensuun kaupunki on vuokrannut Pohjois-Karjalan opisto ja ammattiopisto Niittylahden tiloja Nepenmäen koulun käyttöön kuluvan lukuvuoden aikana. Vuokralla on ollut 5 luokkatilaa. Peruskoulu vuokraustarve päättyy kesäkuun lopussa. Joensuun kaupunki on tiedustellut osittain samoja tiloja kesäkuun jälkeen päivähoitokäyttöön.

Vuokrattavien tilojen pinta- ala on noin 312 m2. Päiväkoti tarvitsee lisäksi käyttöönsä piha- alueen, jonka koko on noin 700 m2.
Päiväkodin käyttöön tuleviin sisätiloihin ja ulkoalueille tehtäviä muutostöitä on luonnosteltu. Muutostyöt toteuttaa koulutuskuntayhtymän tilapalvelut, samoin piha- alueen aitauksen, pintarakenteiden muutostyöt sekä leikkivarusteiden ja – kalusteiden hankinta.

Uuden kahden ryhmän (alle 3-vuotiaiden ja alle 6-vuotiaiden ryhmän) päiväkodin toiminta on tarkoitus aloittaa syyskuun alussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>