Purjehdusleirillä opitaan merimiestaitoja

kompassiNiittylahdessa 10. – 12.6.2015 järjestettävän purjehdusleirin ohjelmassa on purjehduksen simulaattoriharjoituksia ja käytännön harjoituksia vesillä. Leiriin sisältyy myös elämysristeilyjä koulutusalus S/Y Pohjantytöllä. Lisäksi leirillä päästään oppimaan merimiestaitoja meripartiolaisten opastuksella. Leirin ohjaajina toimivat Pursiseuran, Järvipelastajien ja Jokisuun kippareiden kouluttajat sekä nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen opiskelijat.

Purjehdusleirin ohjelma
Joensuun veneilykoulu

purjehdus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>