Henkilöstön tyhy-päivä opiston pihapiirissä

ryhmäyttäviä pelejä ja leikkejä rantalentopalloa tyhy_nuotioruoka Blogi_pieni _sup blogi_pieni tyhy2015_rantalentis Blogi_pieni

Maanantaina leikittiin, pelattiin rantalentistä, laitettiin nuotioruokaa, heitettiin liitokiekkoa ja SUP-lautailtiin lämpimässä auringon paisteessa opistomme piha-alueella, rannassa ja Pyhäselällä. Ei heti kuulosta työpäivältä, mutta näinkin voi lukuvuoden työskentelyn aloittaa upeassa työympäristössä! Päivän ohjelmaan kuului lyhyt henkilöstökokous sisätiloissa, mikä muistutti tulevan lukuvuoden koitoksista.

Olemme kehittäneet opiston piha-alueen toimintoja vapaan sivistystyön laatu- ja kehittämishankkeen avulla, jotta voimme entistä paremmin hyödyntää piha-aluetta  opetuksessa ja opiskelijoiden tuottamassa palvelutoiminnassa. Olemme viimeisen kahden vuoden aikana rakentaneet opiston piha-alueelle rantalentopallokentän sekä frisbeegolfradan yhteistyössä Joenliitokiekko seuran kanssa. Luontoalan opiskelijoiden kanssa on rakennettu luontopolkua, siistitty rannan ympäristöä ja löytyypä opiston tontilta myös geokätkö.

Kiitoksia henkilöstölle, Markku Laatikaiselle (nuotioruoka), Joenliitokiekolle ja Artic Trainersille (SUP) antoisasta työhyvinvointipäivästä. Nyt ollaan virkistytty ja valmiina aloittamaan työt uusien ja vanhojen opiskelijoiden kanssa.

Tervetuloa opistolle uudet henkilöstön jäsenet ja eilen opiskelunsa aloittaneet opiskelijat!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>