Opiskelua kestävän kehityksen merkeissä!

image (00000003)Opiskelua kestävän kehityksen merkeissä!

Opiskelijoiden kanssa tehtiin kulttuurien minimuotoisuuden tunnilla sosiaaliseen kestävään kehitykseen liittyviä käsikoruja.

Tiistaina 8.9. Vietetään Niittylahdessa turvallisuuteen ja kestävään kehitykseen liittyvää teemapäivää. Käsikorun askartelu on yksi rasti keskusteluineen. Rastin vetäjinä reippaat opiskelijat Minttu, Nina ja Niko.

 Tuolloin 8.9. luovutetaan opistolle myös Okka-säätiön kestävän kehityksen sertifikaatti.

Onnea jo etukäteen sertifikaatin johdosta 120-vuotias opisto!!! image

 

 

Henkilöstön tyhy-päivä opiston pihapiirissä

ryhmäyttäviä pelejä ja leikkejä rantalentopalloa tyhy_nuotioruoka Blogi_pieni _sup blogi_pieni tyhy2015_rantalentis Blogi_pieni

Maanantaina leikittiin, pelattiin rantalentistä, laitettiin nuotioruokaa, heitettiin liitokiekkoa ja SUP-lautailtiin lämpimässä auringon paisteessa opistomme piha-alueella, rannassa ja Pyhäselällä. Ei heti kuulosta työpäivältä, mutta näinkin voi lukuvuoden työskentelyn aloittaa upeassa työympäristössä! Päivän ohjelmaan kuului lyhyt henkilöstökokous sisätiloissa, mikä muistutti tulevan lukuvuoden koitoksista.

Olemme kehittäneet opiston piha-alueen toimintoja vapaan sivistystyön laatu- ja kehittämishankkeen avulla, jotta voimme entistä paremmin hyödyntää piha-aluetta  opetuksessa ja opiskelijoiden tuottamassa palvelutoiminnassa. Olemme viimeisen kahden vuoden aikana rakentaneet opiston piha-alueelle rantalentopallokentän sekä frisbeegolfradan yhteistyössä Joenliitokiekko seuran kanssa. Luontoalan opiskelijoiden kanssa on rakennettu luontopolkua, siistitty rannan ympäristöä ja löytyypä opiston tontilta myös geokätkö.

Kiitoksia henkilöstölle, Markku Laatikaiselle (nuotioruoka), Joenliitokiekolle ja Artic Trainersille (SUP) antoisasta työhyvinvointipäivästä. Nyt ollaan virkistytty ja valmiina aloittamaan työt uusien ja vanhojen opiskelijoiden kanssa.

Tervetuloa opistolle uudet henkilöstön jäsenet ja eilen opiskelunsa aloittaneet opiskelijat!

 

 

Erja eläkkeelle

Opiston pitkäaikainen suomen kielen ja kirjallisuuden lehtori Erja Karvinen saateltiin eläkkeelle perjantaina 7.8. Lämminhenkisessä puutarhajuhlassa muisteltiin menneitä ja kuultiin tasokkaita laulu- ja lausuntaesityksiä. Opiston väki toivottaa Erjalle leppoisia eläkepäiviä!

Runorap
Runorap
Lauluesitys
Lauluesitys